» Webáruházunk csak cégeket és viszonteladókat szolgál ki! «

Kérdésed van? Hívj minket! +36-70/431-3603

Díszpárna - Béke"OM"

Prémium minőségű hazai termék 100% pamutból, 45x45 cm
Hisszük és tapasztaljuk, hogy a mandalák, a csakrák és a hozzájuk tartozó színek és különleges formák képesek feltölteni, pozitív irányba befolyásolni a hangulatunkat, az életünket.
Felvidíthatnak, megnyugtathatnak, vagy akár élénkíthetnek is minket. Párnáink segítségével te is megtapasztalhatod ezeket a hétköznapi csodákat.
A termékeinkhez, párnáinkhoz sűrű szövésű 100% pamut anyagot használunk natúr és fekete színben. Az első mosást követően néhány centimétert (max. 8-10 %-ot) összemehet. Ezt követően ez a mérete megmarad mindaddig, amíg magasabb hőfokon nem mossuk, úgy viselkedik, mint minden avatatlan pamut anyag.
100% prémium pamut, ÖKOTEX Standard 100 minősítésű. Súlya 220 g/m2.
Kezelése, tisztítása: 30 fokon, mosógépben is mosható.
Fehéríteni nem szabad. Szárítógépben szárítani nem szabad. Maximum 150 fokon vasalható. Perklóretilénnel vegytisztítható. Nem UV és nem vízálló.
Díszpárnabelső
Mi azt javasoljuk, csak indokolt esetben rendelj párnabelsőt a díszpárnákhoz és hasznosítsd újra régi, megunt párnáid töltetét, azt húzd bele a tőlünk vásárolt párnahuzatba.

Mérete: 50×50 cm
A huzat anyaga: 100% polipropilén
A töltet: 100% poliészterszál, 280 g
A poliészterszálnak köszönhetően ez a párnabelső rugalmas, jól szellőzik, antiallergén, mentes a portól, rovaroktól. Kellemes a használata, bármikor felrázható, nem tömörödik és higiénikus, huzattal együtt mosható. Ez a párnabelső “ÖKOTEX Standard 100” minősítésű és a JYSK áruházaiban is kapható.
Mi azt tapasztaltuk, hogy a 45×45 cm méretű huzatokat az 50×50 cm-es párnabelső tölti ki a legszebben. Ezek kényelmesen beszerezhetőek a legismertebb lakberendezési áruházakban (pl. IKEA, JYSK).
A párnabelső kezelése, tisztítása: 40 fokon, mosógépben is mosható. Fehéríteni nem szabad. Szárítógépben szárítani nem szabad. Nem vasalható. Tetraklóretilénnel vegytisztítható.Kiegészítő termékek