Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Látogató számláló
0
1
8
4
4
6
6
Termék részletek


Barátság karkötő bőrből - 1

Barátság karkötő bőrből 1Az igaz barátok különböző fonási technikákkal az indián kultúrából származó karkötővel lephetik meg egymást. Ezek a karkötők az úgynevezett barátság karkötők, melyet barátságunk szimbólumaként adhatunk egymásnak. A karkötőt egymás csuklójára helyezve megkötjük és ebben a pillanatban kívánhatunk valamit. Az ősi indián kultúra szerint a karkötőket nem szabad levenni , de ha azok maguktól leszakadnak, akkor a kívánságok valóra válnak.

A különböző színek jelentése az indián karkötőkön:A fehér alapvetően a tisztaságot, a szüzességet, az ártatlanságot, az egyszerűséget, a fényt, a tökéletességet jelenti.A fekete jelenti az erőt, az éjszakát, az eleganciát, a kifinomultságot, a világűrt. A fekete parancsoló hatású és erőt sugárzó szín.

A piros jelentése melegséget, szeretet, veszélyt, izgalmat, erőt, vágyat, bátorságot sugároz magából. Azok, akik piros karkötőt viselnek, azonnal felkeltik mindenki figyelmét,magabiztosságot sugallnak.A citromsárga a figyelemfelkeltés, a kényelem a boldogság, az energia, az örök fény.A narancssárga jelenti az örömöt, a lelkesedést,a kreativitást, az izgatottságot, a melegséget. Megerősíti az önbizalmat, vidámmá varázsolja a hangulatot.A kék szín magában hordozza a béke, a hűség, a megbízhatóság, a tisztelet.A zöld jelenti az optimizmust, a jó közérzetet, a nyugalmat, a relaxációt, a természetet, a tavaszt, a biztonságot, az őszinteséget, a harmóniát, és a frissességet egyaránt.A lila az előkelőséget, az eleganciát, a kifinomultságot, a titokzatosságot,az intelligenciát, a tudást és a nosztalgiát is jelképezi egyaránt.A barna az ősz, az egyediség, a melegség, a béke és a kényelmességet jelképezi.A rózsaszín a béke és a szeretet érzését közvetíti, nyugtató hatással bíró szín.A szürke a hagyományőrzés, az intelligencia, a komolyság jele.Az ezüstszín általában utalhat a kereskedelemre és a pénz hatalmára.Az arany a napfény, az isteni hatalom, a megvilágosodás, a halhatatlanság, és a dicsőség jelképe.Webáruház készítés