Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Látogató számláló
0
1
9
5
3
5
9
Termék részletek


Seven Archangels - Hét Arkangyal füstölő

Seven Archangels - Hét Arkangyal füstölő
Tulasi Seven Archangels, Tulasi Hét Arkangyal
7 Archangels, 7 Arkangyal

A Tulasi szent sorozat füstölőinek új tagja a Hét Arkangyal füstölő. Az arkangyalok, más néven főangyalok Isten hírvivői, magasabb rangú angyalok.

A keresztény vallás 7 arkangyalt ismer;
A katolikus hagyomány szerint Szent Mihály, azaz Mihály arkangyal egyike a 7 arkangyalnak, ő a mennyei hadak nagy vezére és győztes harcosa. Ünnepnapja szeptember 29. Jelképe hatalmas kardja, mellyel legyőz minden gonoszt. Isten iránti hűsége megingathatatlan.
Gábriel Arkangyal, vagy magyarosan Gábor főangyal jelentése: Isten embere vagy Isten ereje. Talán a legismertebb arkangyal a Bibliában és a Koránban.
Rafael Arkangyal jelentése: Isten meggyógyít. A vándorok és utazók védője, mert Tóbiás könyvében Tóbiás utazótársa volt.
Uriel Arkangyal azt jelenti: Isten fénye. Isteni sugallat formájában világosítja meg elménket. Ő mindenkinek segít, ha válaszokra van szükség.
Sariél Arkangyal, más néven Száriél arkangyal jelentése : Isten parancsa. Ő is a főangyalok egyike. Az útmutatás, de a halál jóindulatú angyalának is tartják, a lelkekért és a Mennyország rendjéért felel, valamint a bűnösök büntetéséről is ő gondoskodik.
Raguel Arkangyal jelentése: Isten barátja. Az Igazságosság és Pártatlanság Arkangyala Elsődleges szerepe összhangot és rendet teremteni az emberi kapcsolatokban, elsimítja a vitákat. Helyes cselekvésre ösztönzi az embereket.
Ramiél Arkangyal lelkünk feltámasztásáért felel, a lelkek kísérését Sariél arkangyallal együtt teljesíti, de Ramiel csak a mennybe viszi a jó szellemeket.

A Hét Arkangyal füstölő meggyújtása segíthet közelebb kerülni a hét arkangyalhoz.
Webáruház készítés