» Webáruházunk csak cégeket és viszonteladókat szolgál ki! «

Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/223-4341

Angyali Érintés-Gyógynövényes Gyantakeverék

Gyógynövényes Gyantakeverék
"Angyali Érintés"
Összetevők: jázmin,angelikagyökér,rafael-tömjén, mirha-tömjén
20 gramm
Égethető magában,szénen,égetőben,tálkában.

Jázmin: Perzsa Yasmin szóból ered,melynek jelentése "Isten Ajándéka". Bódító illata nyugtató hatást fejt ki.
Afrodiziákumként is számon tartják.
Relaxált állapot,nyugodtabbá válás.
Angelikagyökér:1577 körül olvashattunk először Lencsés György kéziratában. (angelica).
Más iratokban Rafael arkangyalról nevezték el.
A középkorban a keresztény kultúrkörre jellemző volt,hogy angyalgyökeret alkalmaztak az ártó szellemek,valamint a gonosz távoltartására.
Ártásmegőrző tulajdonsága miatt a kolostorok környékén ültették a kertbe.
A népi gyógyászat univerzális gyógynövénye,az ősi kínai és indiai orvosok is alkalmazták megfázás,hasi fájdalmak és ízületi gyulladások ellen.
Angyalgyökér leve a "legjobb orvosság". Ebből készítették a "karmelitavíz"-et,élettartam növelő pestis elleni gyógyszerek közé sorolták be.
Tömjén:A tömjén az ókorban az arannyal és egyéb drágakövekkel egy rangban álló illatszer volt, ezért a hatalom jelképének is számított. Az ókori kínaiak a lepra, és a tüdővész ellenszerének tartották, de keleten és nyugaton egyaránt használták légzőszervi megbetegedések, reuma, bőrbajok, vérbajok, vesebetegségek gyógyítására. Régebben a tömjént a háztartásban elsősorban a higiéniai hatása miatt értékelték, mert távol tartott bizonyos kártevőket.
A tömjén fogalma emlékezetek óta összefonódik a spiritualitással: segít megszabadulni a lelki szorongásoktól, gondterheltségtől, visszaadja a lélek erejét. Támogatja az energia összpontosítását, koncentrálja és állandósítja a figyelmet. Csökkenti a lelki és szellemi kimerültséget, segít az érzelmi sebek elviselésében, a régmúlt terheinek elengedésében.
Kiegészítő termékek