» Webáruházunk csak cégeket és viszonteladókat szolgál ki! «

Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/223-4341

A Fantázsia

Üdvözölöm a Fantázsia nagykereskedés webáruházában!

Nagy örömmel tölt el , hogy megtalált bennünket és időt szán weblapunk megtekintésére!

Kérem engedje meg , hogy néhány szóban bemutassam és figyelmébe ajánljam cégünket,nagykereskedésünket és annak kínálatát.

Az Asia Art Kft.-t 1995 nyarán alapítottuk és Keleti ajándéktárgyak,füstölők kiskereskedelmével kezdte meg tevékenységét.

Néhány év munka és tapasztalatszerzés után már tisztán látszott, hogy ebben a szegmensben nagy űr tátong az igények és a kínálat között. Ezért is és kalandvágytól hajtva indultunk el először Indiába,Nepálba majd Thaiföldre, később Indonéziába.

Nagykereskedésünket 1998 nyarán azzal az elképzeléssel nyitottuk meg , hogy a Magyarországon dolgozó keleti ajándéktárgy forgalmazásával foglalkozó kiskereskedők a lehető legnagyobb választékot találják meg egy helyen és a legkedvezőbb árakon.

A kezdeti időkben kis árukészlettel , az ázsiai vásárlási szokásokat alig ismerve , de a fent említett elveknek megfelelően indítottuk nagykereskedelmi vállalkozásunkat. 
A siker nem maradt el. A szinte az első perctől meredeken felfelé ívelő üzletmenet lehetőséget adott arra , hogy a már többszörösére nőtt készleteinket egy megfelelőbb helyre költöztessük. 
Régi telephelyünket megszüntetve 2002 januárjától egy nagyobb , igényesebb , saját parkolóval rendelkező , jól megközelíthető , több száz négyzetméteres üzletben várjuk kereskedő partnereinket.
Új üzletünkben már a több százezer kilométer kereskedelmi utazásainak gyümölcseként India , Indonézia , Nepál , Kína , Thaiföld , kézművesiparának egy egyedi kivonatával találkozhatnak.

A cégünkkel ma már lojális gyártómanufaktúráknak is köszönhetően áraink minden esetben a legjobbak közé tartoznak , valamint sok olyan termékkel találkozhatnak , melyek gyártását mi kezdeményeztük , ezért csak nálunk vásárolhatóak meg.

A több száz féle füstölőt egyenesen a gyártó manufaktúráktól, üzemekből,gyárakból importáljuk, így garantált a jó ár és a legjobb minőség minden kedves vásárlónknak.

Saját márkanevű illatos olajaink mellet 100%-os tisztaságú illóolajakkal is várjuk partnereinket.

Az ázsiai, valamint távol keleti termékkört sok hazai és európai beszállító termékeivel tesszük színesebbé. Reményeink szerint felkeltettük érdeklődését és hamarosan üdvözölhetjük a FANTÁZSIA nagykereskedésben.

 

A Fantázsia nagykereskedés bejárata és parkolója.

Fantázsia márkanevű illatos olajak.

Hatszög,hosszú,kúp és óriás Tulasi füstölők.

Fafaragványok,hangszerek és lakásdíszek Indonéziából.

Tulasi márkanevű indiai füstölők.

Fafaragványok,fa figurák,szobrok Thaiföldről.

Bizsuk Délkelet-Ázsia országaiból. Feng Shui eszközök.

Elefánt figurák,szobrok,képek Thaiföldről.

Indiai ágytakarók,faliképek,párnahuzatok.

Lepke,pók és skorpió preparátumok.

Asmat,primitív faragványok,figurák Indonéziából.

HEM gyártmányú indiai füstölők.

Kézzel készített ajándéktárgyak Ázsiából.

Tálcák,edényalátétek,poháralátétek Indonéziából.

Kézzel festett Thai legyezők.

Maszkok,áttört és festett faliképek,lakberendezési kiegészítők.

Asmat és Maori szobrok,figurák.