» Webáruházunk csak cégeket és viszonteladókat szolgál ki! «

Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/223-4341

Berk Füstölő-White Sage-Fehér Zsálya

Berk füstölő
White Sage-Fehér Zsálya
A doboz tartalma: 10 gramm
A fehér zsálya az egyik legszentebb növény Észak-Amerika őslakosai számára. Tisztítja a légkört, vonzza a pozitív energiákat és megtisztítja a tudatunkat. E csodálatos tulajdonságai révén a növény füstölve nagyon tiszta és szinte szent hangulatot teremt, amelyben mi - szennyezett helyektől és idegen energiáktól megszabadulva - visszatalálhatunk eredetünkhöz. Emiatt ideális segítője a meditációknak, rituáléknak és energetikai megtisztulásoknak, pl. viták, körmenetek, stresszhelyzetek, betegségek stb. után... A fehér zsálya mint nagy tisztító és védő növény fényt hoz környezetünkbe és szívünkbe.
A fehér zsálya már füstölőként is kapható. A fejlesztés során különösen fontos volt számunkra, hogy ezt a füstölőt magas fehérzsálya-tartalommal és 100%-ban természetes módon állítsuk elő. Csak így bontakozhat ki igazán a csodálatos hatás. Ezzel a füstölővel most mindenki könnyedén felfedezheti a fehérzsálya energiagazdag alkalmazási lehetőségeit.

"Fehérzsálya füstölőpálcáink" 100%-ban természetes anyagokból készülnek. A használt fehér zsálya Észak-Amerikából származik.
Kiegészítő termékek