» Webáruházunk csak cégeket és viszonteladókat szolgál ki! «

Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/223-4341

Érzékiség-Gyógynövényes Gyantakeverék

Gyógynövényes Gyantakeverék
"Érzékiség"
Összetevők: csillagánizs,szegfűszeg,rózsa-tömjén,csipkehús
20 gramm
Égethető magában,szénen,égetőben,tálkában.

Csillagánizs:A népi gyógyászatban szüléskönnyítő,libidónövelő és a klimaxos tüneteket csillapító növényként ajánlja használatát. Az afrodiziákumok között tartják nyilván.
Régebben úgy gondolták,hogy a csillagánizs megvédi az embert a szemmel veréstől.
Illatával és csodálatos megjelenésével hozzájárul a meghitt nyugalomnak és békés hangulat megteremtéséhez.
Szegfűszeg:Trópusok illata. Az ókor óta ismert fűszer és gyógynövény. Jellegzetes illata érzéstelenítő és fertőtlenítő hatású.
Csipkehús:Erős antioxidáns hatásának köszönhetően védi az egész immunrendszerünket. Azt híresztelték a rózsákról,hogy Adonisz a legendás szépségű görög ifjú véréből serkentek.
Az ayurvédikus gyógyászat a rózsát hűtő és tonizáló hatása miatt alkalmazza.
Tömjén:A tömjén az ókorban az arannyal és egyéb drágakövekkel egy rangban álló illatszer volt, ezért a hatalom jelképének is számított. Az ókori kínaiak a lepra, és a tüdővész ellenszerének tartották, de keleten és nyugaton egyaránt használták légzőszervi megbetegedések, reuma, bőrbajok, vérbajok, vesebetegségek gyógyítására. Régebben a tömjént a háztartásban elsősorban a higiéniai hatása miatt értékelték, mert távol tartott bizonyos kártevőket.
A tömjén fogalma emlékezetek óta összefonódik a spiritualitással: segít megszabadulni a lelki szorongásoktól, gondterheltségtől, visszaadja a lélek erejét. Támogatja az energia összpontosítását, koncentrálja és állandósítja a figyelmet. Csökkenti a lelki és szellemi kimerültséget, segít az érzelmi sebek elviselésében, a régmúlt terheinek elengedésében.
Kiegészítő termékek