» Webáruházunk csak cégeket és viszonteladókat szolgál ki! «

Kérdésed van? Hívj minket! +36-20/223-4341

ÚJ

Murray & Lanman Florida Water-Florida Víz 270ml

Murray & Lanman Florida Water
Műanyag palackban 270 ml Florida víz.
Az igazi a Murray & Lanman-től.
Származási hely: Peru
Borostyánból, pézsmából és benzoinból készült parfüm, erőteljes aroma, amely felfrissíti a testet, a lelket és a szellemet, ez a parfüm tisztításra, amulettek készítésére, oltár feltöltésére, elektromos szerszámok felszentelésére, stb. gyógyítónak kell lennie.
Florida víz tulajdonságai: Ideális víz a kikapcsolódáshoz, lelki nyugalmat és lelki nyugalmat hoz. Mágikus rituálékban és spirituális tisztító munkákban a lázadó szellemek leigázására és megnyugtatására használják. Lelki fürdőkben használva elűzi a balszerencsét. Ideális felszentelésére, megáldására és a negatív rezgések megszüntetésére a házban és/vagy az üzletben.
Varázslatos babonák: Az utazók gyakran permetezik be bőröndeiket Agua Floridával, hogy jól érezzék magukat, és megóvják csomagjaikat.
Több mint kétszáz éves múlttal rendelkező esszencia, amelyet a perui sámánok túlnyomó többsége használ, akik különleges tulajdonságokat tulajdonítanak neki a megtisztításra és a gonosz szellemek elűzésére. Palackozott Peruban.
A Murray & Lanman Florida Water-ével energetikailag megtisztíthatja magát, otthonát és kristályait. A Murray & Lanman gyönyörű palackja azonnal felismerhető a rajongók számára. A floridai vizet tisztítóvízként is felfoghatod: ezzel megszabadíthatod magad vagy bizonyos tereket a negatív energiáktól.
Florida víz; működése és eredete
A floridai víz virág- és gyógynövénykivonatokat tartalmazó víz. Ennek a spirituális víznek a használata a sámáni hagyományokból ered. Ez a tisztítóvíz különösen ismert Peruban. A floridai vízzel energetikailag megtisztíthatod magad, a teredet és például a kristályokat. A víz segít kiűzni a negatív energiákat.
Florida vizet használnak erre, például:
Egy tér energetikai tisztítása
Szoba vagy tárgyak fizikai tisztítása.
Drágakövek és kristályok tisztítása
A test tisztítása.
A floridai víz mindenféle lelki megtisztulásra alkalmas: megtisztítja energiamezőjét (és otthonát) a negatív hatásoktól.
A Murray & Lanman Florida víz palackján az Örök Ifjúság szökőkútja látható. Ez a vízforrás, ahogy a név is sugallja, végtelen életet ad. A spanyol Juan Ponce de Leon megkereste ezt a szökőkutat, és végül Amerika "Florida" nevű részén kötött ki. Juan Ponce de Leon találta ki a Florida nevet, mert olyan sok virág volt a környéken. A Florida Water folyadék nevét a benne lévő virágkivonatoknak köszönheti.
A Florida vizet szinte minden spirituális tisztításhoz használhatod. Tárgyak tisztításához fizikailag is felviheti a vizet egy tisztítókendővel. Ehhez adjon egy kis floridai vizet egy vödör vízhez.
Ha Florida vízzel szeretne kitakarítani egy szobát, a legjobb, ha a víz egy részét egy növénypermetezőbe önti. Ha szükséges, hígítsa fel sima vízzel. Ezután a növénypermetezővel szórja szét a vizet a helyiségben.
A fürdőben Florida vizet is használnak. Mivel nem bőrápoló termék, javasoljuk, hogy csak nagyon kis mennyiséget oldjon fel a fürdővízben. Ez már elegendő egy energetikai tisztításhoz!

Kiegészítő termékek