» Webáruházunk csak cégeket és viszonteladókat szolgál ki! «

Kérdésed van? Hívj minket! +36-70/431-3603

Nagy méretű Meditációs párna - Harmadikszem Csakra

A párna mérete: 45x45x12 cm
Meditációs párna-belső
A belső huzat kezelése, tisztítása: 30 fokon, mosógépben is mosható. Fehéríteni nem szabad. Szárítógépben szárítani nem szabad. Maximum 150 fokon vasalható. Perklóretilénnel vegytisztítható. Nem UV és nem vízálló, használata beltéren ajánlott.
Mérete: 45 cm átmérőjű és 12 cm magas vagy 35 cm átmérőjű és 18 cm magas. A névleges mérettől maximum +/- 5%-ot eltérhet
A belső huzat anyaga kiváló minőségű, “ÖKOTEX Standard 100” minősítésű
100% pamut vászonból, cipzáros kivitelben készült
A cipzárnak köszönhetően egyszerűen megváltoztatható a belső töltet mennyisége, bármikor után tölthető, így a párna magassága is állítható
Saját tervezésű, egyedi, kézzel készített termék, magyarországi varrodában készül
Használatát főként ülő meditációhoz ajánljuk, de kiválóan alkalmas a fej és láb pihentetésére és alátámasztására is. A szemes töltetnek köszönhetően könnyedén tudod a saját kedvedhez és a testedhez alakítani a párnát, hogy kényelmes és megfelelő legyen az adott célra. A belső huzat mosható, azonban mosás előtt a belső töltést el kell távolítani.
100% vegyszermentes tönkölypelyva töltet (45×12 cm méretben súlya kb. 2,7 kg; 35×18 cm méretben súlya kb. 2,7 kg)
A tönkölypelyvával töltött meditációs párnáinkat olyanoknak ajánljuk, akiknek fontos a természetesség és egyben a stabil alátámasztás.
Az angin anyag sűrű szövésének köszönhetően visszatartja még az apróbb tönköly- és porszemcséket is, így alig porzik használat közben.
Időnként érdemes kivenni a huzatból és a szabad levegőre, napfényre kitenni a pelyvát, hogy sokáig élvezzük jótékony hatását. A pelyva kiválóan használható bármilyen párnának, mivel alkalmazkodik a test formájához, így az biztos alátámasztást nyújt bármely testrésznek.
Remekül szellőzik, továbbá nem melegszik túl használat közben. A tönkölypelyva a belső huzatban sokáig megtartja méretét, ritkábban szükséges után tölteni, mint pl. a polisztirolgyöngyöt.
Mivel a tönkölypelyva egy természetes és vegyszermentes anyag, használattól függően 3-6 havonta javasolt mélyhűtőbe tenni a pelyvát 24-48 órára, hogy folyamatosan mindenféle kártevőtől mentes maradhasson a pelyva.
100% polisztirolgyöngy töltet (45×12 cm méretben súlya kb. 0,3 kg)
A hotel vászonból készített, polisztirolgyöngy töltésű meditációs párnáinkat olyanoknak javasoljuk, akik antiallergén, por-, rovarmentes és egyben nagyon könnyű súlyú párnát keresnek.
Allergiásoknak egy kiváló alternatíva a tönköly töltés helyett, mivel a polisztirolgyöngy nem porzik, így nem okoz allergiás reakciókat. Nem kell tisztítani, szellőztetni sem.
A használat intenzitásától függően, néhány havonta elegendő után tölteni, ahogy tömörödik a gyöngy.

Kiegészítő termékek