» Webáruházunk csak cégeket és viszonteladókat szolgál ki! «

Kérdésed van? Hívj minket! +36-70/431-3603

Nyugalom-Gyógynövényes Gyantakeverék

Gyógynövényes Gyantakeverék
"Nyugalom"
Összetevők: körömvirág,kamilla,citrom-tömjén
20 gramm
Égethető magában,szénen,égetőben,tálkában.

Körömvirág:A kelta hagyományban a körömvirág a Napot jelképző növény,így minden olyan rituáléban benne van,amelyet a Nap tiszteletére rendeznek.
Hihetetlenül barátságos,élettel és gondtalan gyermeki örömmel teli növény,amely felvidít és gyengédet simogat.
Kamilla:Már az ókori egyiptomiak és a görögök is felhasználták gyógyításra,a növény tiszteletét jelzi az is,hogy isteneinek áldoztak vele.
Nyugtató hatása,segít ellazítani a testet.
Tömjén:A tömjén az ókorban az arannyal és egyéb drágakövekkel egy rangban álló illatszer volt, ezért a hatalom jelképének is számított. Az ókori kínaiak a lepra, és a tüdővész ellenszerének tartották, de keleten és nyugaton egyaránt használták légzőszervi megbetegedések, reuma, bőrbajok, vérbajok, vesebetegségek gyógyítására. Régebben a tömjént a háztartásban elsősorban a higiéniai hatása miatt értékelték, mert távol tartott bizonyos kártevőket.
A tömjén fogalma emlékezetek óta összefonódik a spiritualitással: segít megszabadulni a lelki szorongásoktól, gondterheltségtől, visszaadja a lélek erejét. Támogatja az energia összpontosítását, koncentrálja és állandósítja a figyelmet. Csökkenti a lelki és szellemi kimerültséget, segít az érzelmi sebek elviselésében, a régmúlt terheinek elengedésében.
Kiegészítő termékek