» Webáruházunk csak cégeket és viszonteladókat szolgál ki! «

Kérdésed van? Hívj minket! +36-20/223-4341

Sagrada Madre-5 elem Tierra Föld füstölőpálca

Sagrade Madre
5 elem füstölőpálca
Tierra Föld elem
Palo Santo és gyömbér
Gyümölcs bázis kézzel készített füstölő.
Kézzel készített.
Tartalom: 6 extra hosszú vastag rúd.
Időtartam: minden bot 1 órát bír.
Tartalom: Palo Santo, koncentrált gyömbérolaj, gyümölcs biomassza, szén, természetes kötőanyag és só. A Palo Santo meleg aromája stabilitást és magabiztosságot ad, a gyömbér élénk illatával kombinálva aktiválja a kapcsolatot a földdel.
Mi az a Fruit Base?
Gyümölcs alapú tömjén.
A gyümölcsalapú tömjén létrehozásának ötlete Argentínában, Patagónia völgyeiben született meg.
Évente több mint 100 tonna gyümölcslevek és gyümölcslevek gyártásából visszamaradt gyümölcshús kerül ki a napon, és José de Biot fenntartható alapanyaggá alakítja át.
Ez a semleges aromájú biomassza beépül a füstölőnk alapjába.
A Sagrada Madre-nál csatlakozunk ehhez az innovatív áramlathoz, az anyagok újrafelhasználásához, hogy csökkentsük környezeti lábnyomunkat.
A Szentanya megerősíti helyedet az emberiség ebben a zöld jövőjében.
Az 5 Element füstölő egyéb fajtái
Renacer víz : tömjéngyanta, koncentrált citromfű olaj, gyümölcs biomassza, szén, természetes kötőanyag és só. Az tömjén tiszta illata és a citromfű frissessége a befogadás és az elfogadás vizébe csábít.
Aire Levegő : Koncentrált olaj a paradicsomfáról, gyümölcs biomassza, faszén, természetes kötőanyag és só. Az eredetileg a Himalájából származó, de Dél-Amerikában kiemelkedő paradicsomfa édes és friss illata megnyugtatja a gondolatokat és felszabadítja a lelket.
Fuego Tűz : Koncentrált sárkányvérolaj, gyümölcs biomassza, szén, természetes kötőanyag és só. A sárkányvér izgalmas illata felgyújtja az erődet és védelmet ad.
Tierra Föld : Palo Santo, koncentrált gyömbérolaj, gyümölcs biomassza, szén, természetes kötőanyag és só. A Palo Santo meleg aromája stabilitást és magabiztosságot ad, a gyömbér élénk illatával kombinálva aktiválja a kapcsolatot az anyafölddel.
Éter : tömjéngyanta, az éjszakai virág királynője koncentrált olaj, gyümölcs biomassza, szén, természetes kötőanyag és só. Az éj királynőjének izgalmas illatába csomagolt tömjén átformáló aromája tisztaságot ad a jelen pillanat csodájának megéléséhez.
Kiegészítő termékek